Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära livet



När du lägger din kind

mot min skenande skräck

mot min oförklarliga ångest

mot mitt skov av stress


&


viskar dina milda sånger

rakt in i min mardröms kaos

där demonerna skriker

att de aldrig kommer att ge upp


&


jag får ligga i ditt knä

jag gråter som ett barn

det barn jag aldrig fick vara

oh du min mor

min syster

min älskare

älskade

lämna mej aldrig


(
2 månader senare)


idag trängde solen igenom

för vi kysste tillsammans dimmorna

i veckor har vi kämpat

tillsammans med Gud


&


värmen väller in

Vi är nära livet

.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-30 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP