Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande nätters resor

 

 

 

Din röst

Vilda milda starka smekningar

Skimrande nätters resor 

i ömhetens ljus

~

Miraklerna är alltid alldeles intill

De väntar på vårt beslut att resa hem

Alla är vi havande med framtiden

Nu möts våra hjärtan i en kyss.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-30 13:39



Bookmark and Share


  Anna*
Varmt och vackert skrivet! ☼
2011-05-01

  Lindalou
Ja, verkligen vackert.
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP