Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke

Vad har vi för värderingar idag,
uppskattar vi ett ärligt leende?
Uppskattar vi
livet som ammade oss.
Tar vi vara på dagen,
dagarna,
har vi lärt oss något?
Kan vi vara vänner
kan vi lita på varandra?
Kan vi luta oss
mot mörkret
utan att falla,
kan vi gräva upp
det vi sårat
och
försonas?
Kan vi för ett ögonblick
låta omgivningen hålla om
synden
inom oss
och förvandla den
till aska.
Ur askan
föds vi,
sensibla.







Fri vers av Miquell
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-01 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miquell