Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanning


I det dolda

Mörkret,

jag älskar mörkret!

Då ser jag

sanningen
i

ditt skin.




Fri vers av Miquell
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-02 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miquell