Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöden

Så frågar vi oss själva
om
reflektionen är värd personen eller
tvärtom

Frågor som
bränns i lågor
och askan som finns kvar

Glöden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 158 gånger
Publicerad 2005-12-23 22:32



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Aska är utmärkt gödsel. :-)
2005-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan