Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spill

Inom kort
finns ett liv nära dig
ge inte upp hoppet
även om taggtråden
håller dig inom
markerade gränser

Blodet som spills
är värt sin
färgning
så länge
som man inte
tappar balansen

Hur är
ditt spill ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 198 gånger
Publicerad 2005-12-23 22:37



Bookmark and Share


  Propella
Jäkligt bra. Ibland måste det göra ont, men det går över.

Strålande!
2005-12-25

  Ulf Popeno
åh, herregud! Jag såg inte att jag blödde.
2005-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan