Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DIKTEN blev bra den handlar om en del men det tog ett tag innan den blev klar MUSIKEN är en march som jag inte är färdig med ännu en pianoversion finns...


Colombia

vinglös viskar vinden
från sprickorna i muren
att munnen är en båge
och orden är dess pilar

mellan oss är tystnad
ett mellanslag som skiljer
som stormen skiljer bladet
ett ordlöst brev från trädet

jag vaknade och dog
av revorna i seglet
ett mellanslag av liv
så vinglös viskar vinden

så naken var min gren
att världens alla färger
på bladet blev en karta
där bågar spänns av regn

vinglös viskar vinden
från sprickorna i muren
att muren mellan orden
är drömmarna om dig




Bunden vers av Jan Fyhrholdt
Läst 1543 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-02 05:41



Bookmark and Share


    Kim Eva Pettersson
Jäklar så bra! Blev alldeles tyst en lång stund efter att jag läst, vilket är ett mycket gott betyg. Så rik innehållsmässigt med ett grandiost vackert poetiskt språk kryddad med ett så varligt och naturligt flöde. Bravo, bravo.
2011-05-03

    ej medlem längre
Mycket bra!
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Jan Fyhrholdt