Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undantagen

glädjen tar sitt fäste
vid tillfällen som uppstår
själen tar sin vandring
på broar mellan dem

när sorgen är som tyngst
är drömmarna som lättast
så sviktar inte vägen
så djup är aldrig dalen

som färgen har sin väg
längs bågar över länder
så lång är aldrig natten
att drömmarna tar slut




Bunden vers av Jan Fyhrholdt
Läst 1115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-07 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Fyhrholdt