Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att skriva litet högtravande poesi, för vart hjärta som ej just längtar sin sordi Om bilden, har hört att just lime skall tjäna som FRUKTEN every time


En ros, en ros, en kyss för en ros





Säg vart flög du din kos
min ödesblommande ros?

Vart tog du vägen o sång
i vimlet av kvällens dingelidong?

Sökas kan du överallt omkring
för kyssar eller för ingenting?

Åter vill jag hitta just dig
du att förgylla min ödsliga stig

du som bär med dig var gång
en trovisshetsschäslong

på vilken jag tryggt kan vila
istället för att sökande ila

sökandes mitt hjärtas melodi
din famn att söka kärleken i




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-03 09:14



Bookmark and Share


  ULJO
Det är kärlek
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP