Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att finna ro

Fyra på natten
Hon vinglar

En ensam själ
Försöker finna ro




Fri vers av någon med ett hjärta
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-03 19:32



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Ju mer man söker efter ro, desto roligare tycker den att det är.
Ro fungerar lite som en hundvalp.
Söker du den, tycker den bara det är skoj.
Sluta sök efter den, så kommer den till dig.

Bra skrivet!!
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

någon med ett hjärta