Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte minnas hur jag kände då, bara hur jag känner nu

Du har funnits här så länge,
men jag kan aldrig minnas att det varit såhär jobbigt.
Jag vill få ett slut på allt
Jag vill kunna stänga av
Stänga av allt som har med dig att göra
Alla tankar kring dig
Du ger mig så mycket
Men inget långvarit
Jag kan inte minnas hur jag kände då
Bara hur jag känner nu




Fri vers av någon med ett hjärta
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-21 20:22



Bookmark and Share


    Mymlan.
Ja, jag känner igen mig. Du uttrycker det så bra!
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

någon med ett hjärta