Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg närmre.

Du..

Du ska veta att...



Din närvaro kittlar mina barnsliga flicksinnen varje gång
du ser på mig
Den glädje jag känner när du med bara ett ord
kan ta mig ifrån den onda plats jag befunnit mig på,
stryker sig lätt mot mina kinder och när det känns som att
ögonblicket inte kan bli finare än så
för du din hand mot min och smeker den med din tumme

Det är de där små sakerna du gör
som får mig att älska dig något så ofantligt
Och det är tonen i orden du yttrar jag finner trygghet
Dina blickar omsluter mig
jag vill stanna.


Jag önskar att jag hade kunnat måla upp i bilder för dig
alla de saker du tillfört
och allt det du fört bort
Mitt ordförråd är lika minimalt som toppen på en knappnål
men min mening är större än universum självt

Du hör vartenda ord när jag tystnat
Du ser igenom mig trots att jag
är utom synhåll och du vet precis
vart jag gömmer mig
Du vet med hjälp av en känsla
Du vet
för att du

är du.

-

Och jag hatar mig för varje gång jag tvekar
på din kärlek till mig
Hat, är det jag känner mot mig själv
när jag räds för att du ska lämna min sida
Tilliten sviker mig när du lovar
Hat blir Orättvisa och jag blir inget alls


En dag ska jag visa dig den uppskattning du förtjänar
Jag lovar dig att en dag
ska jag öppna mig helt
Du ska få dofta, känna, smaka
på de känslor jag ännu inte släppt fria
En dag..


Du har mitt ord.




Fri vers av Nova-Jane
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-04 21:38



Bookmark and Share


  Puckobarn
Dina ord är så fina,
och de bildar de vackraste meningar.
Du är bra, Roy!
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Jane
Nova-Jane