Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerade av dansformen "De 5 rytmerna".


I Allt Detta

Jag vill ha flöde
(just nu helst av tårar)

Jag vill ha tydlighet
(sanning öga mot öga)

Jag vill ha kaos
(förträngningar som brister, mönster som bryts och släpper lös extatiska jubelströmmar, ja, alla rännilar är välkomna!)

Jag vill ha lätt sinne

I Allt Detta - lyssnade, mjuk vila
Snälla, snälla, ge mig kraft och mod
I Allt Detta - lyssnande, mjuk vila


© Torbjörn Nilsson 2010




Fri vers av doddedronten
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-05 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doddedronten
doddedronten