Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har burit...


ett utmärglat, döende barn i mitt inre


Först nu kan jag förstå

flykten
jakten


den rastlösa oron
den pressande otillräckligheten
det ständigt närvarande tungsinnet



© Torbjörn Nilsson 2008




Fri vers av doddedronten
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-12 12:15



Bookmark and Share


    sunnanvind
Att möt det lilla barnet inom sig kräver mod...stort mod!
Att sedan komma till insikt och ha förståelse för sig själv..det är svårt och kräver både tålamod och vidsynthet.. Mycket bra skrivet! Applåd!
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

doddedronten
doddedronten