Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barndomsminnen är inte alltid vackra...


I mina drömmar sjunger du även för mig




Kylig blick

som lämnar obehagsrysningar

i mitt barnahjärta


inte kan det väl vara du pappa

som tittar på mig

på det sättet


och varför gör du

i så fall det

inte bara nu

utan gång på gång

dag efter dag



jag vill också

sitta i ditt knä

men där finns aldrig

plats för mig


men i mina dagdrömmar

sjunger du

vackra sommarsånger


även för



mig











Fri vers av Junitvillingen
Läst 524 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-05 12:01



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Fint, min lilla ängel!
:-)
hi hi

Kram på dig, min vän!

Ken
2011-05-08

    AA VIP
Stark och berörande text.
2011-05-08

  Yrre VIP
Rysligt. Men fångande obarmhärtigt sant.
2011-05-07

  Johan Bergstjärna VIP
Varför skaffa barn, om man inte förmår älska det??
Starkt berörande skrivet.
2011-05-06

  Micael Axelsson
Sorgesamt smärtsam, och ändå berättas det så vackert. Gör ont i mig då jag ser detta diktjags-barn som tvingas se sin faders kyliga blick som håller denne på avstånd, från sin faders famn. Fi f-n! Gör alltid extra ont när sånt här benämner barn...
2011-05-05

    ADI Nehlin
vacker..sorglig text
2011-05-05

    ej medlem längre
Tråkigt..men ändå starkt av dig att skriva !
2011-05-05

  stenhur VIP
Jag har hört att man kan hantera mardrömmar genom att tänka på dem men ändra dem så att man tar bort det otäcka i dem. Här visar du på en väg att hantera ett sorgligt minne så att det mynnar ut i något ljust och vackert. Väldigt fint tycker jag!
2011-05-05

  ULJO
Smärtsamt att läsa barn ska behöva känna så.
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen