Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven för drygt 10 år sedan.


Dialog 1

En bil rusar fram i natten.
Två män samtalar i bilen.
- Du är en persika, säger A till B.
- Min mor luktade sprit som ung, svarar B.
- Du luktar inte persika, fortsätter A.
- Men det gör du, säger B.
- Jo, jag vet. Jag har druckit sprit idag,
svarar A och försjunker i tystnad.




Fri vers (Prosapoesi) av Börje Larsson
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-05 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson