Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig min mystiska Varg...


Räck mig din hand...

Räck mig din hand, och jag ska visa dig vägen
Vägen till ett land långt bort om vårat
I en värld så olik denna
Där sommaren härskar, trots höst, vinter och vår
Ta min hand, och jag ska visa dig Tillit...

Gå vid min sida, låt mig bära din Tvekan
Dela dina tankar, i tyst samförstånd
Lyssna på ljuden runt omkring
Se, blicka inte bara, färdas med öppet sinne
Följ mig, och jag ska visa dig Förtroende...

Lägg händerna på mina axlar, låt mig bära din Rädsla
Se mig i ögonen, och jag ska leda dig över
Lita på mig, vi kommer inte falla
Avgrunden ryter, suger, titta inte ner, titta in i min själ
Ge mig ditt hopp, och jag ska visa dig Värme...

Vågar du färdas bortom kända landskap
Lämna din trygghet, och allt du känner till
Kan du lita på mig, enkom för att jag ber dig
Du kan snart stå utanför ingången, färdens början och slut
Jag erbjuder dig landet som är mitt Hjärta, och världen
som är min Kärlek...

Vågar Du...?




Fri vers av Mystica
Läst 572 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-05 13:23



Bookmark and Share


  TT
..väldigt stark och berörande text om svar på en längtan...gillar!!!
2011-05-10

  Mona Drugge
Helt underbar.
2011-05-07

  Ninananonia VIP
:) Vackert!
2011-05-06

    ej medlem längre
Lycklige den som hittar den handen.
2011-05-06

    ADI Nehlin
underbar text.."låt mig bära din tvekan" vackert..
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Mystica
Mystica