Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Geografi

Jag porrsurfar förbi mitt barndomshem
vågorna bryter i fören
Jag intar position
framstupa-stridoläge
Lättar inte på gasen,
med grynna på behörigt avstånd




Fri vers av Ove
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-05 19:25



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Jag gillar din text ärlighet. Den får mig att börja fundera. Det gillar jag!
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ove
Ove