Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Andersson på loppis

För trettio spänn

köpte jag min fina bok

Tack du som skänkte !




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-06 07:23



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Ooo vilken fin bok, har den själv, Anderssons finns ingifta på morfars sida men i tonåren struntade jag helt i ingiftesbiten och sa "släkt"...

Be well,
LPWJ
2011-05-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-05-08

  Junitvillingen
Åhhh ett superfynd!! GRATTIS!
2011-05-08

  LassO
loppisar är kanon ibland
2011-05-07

  anits VIP
Ett sådant underbart fynd, jag lånade
en abok med Dan Anderssons dikter
på biblioteket igår, det är fint att läsa
det han skrivet
2011-05-06

    ej medlem längre
Vilken gåva!
2011-05-06

  Bibbi VIP
Gratulerar! Vilket fynd.
Själv älskar jag Dan Andersson och läste "En spelmans jordafärd" på min Tores begravning.
En annan favorit:"Omkring tiggarn från Luossa"
2011-05-06

  ULJO
Vilket klipp du gjorde, ha en skön lässtund
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP