Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdas

Jag bär

Det tynger mig


Stärker mig


Nu

På en väg

Bort


Inser jag


Att fly

Är att stanna




Jag fortsätter


Längre







Fri vers av Obolo
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-07 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obolo