Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om förväntan






Så mycket kan gå rätt
här i livet

ta bara ett bröllop




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-07 20:07



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Inte bara rätt kan det gå, utan ...käpprätt...
2011-05-09

  filosofian
De är underbara! :D
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP