Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRKLÄDD

hon var brand

som var utklädd till svalka

hon var bittert draperat till sött

jag fick uppleva

spänningen nalkas

en signal från

mitt korsfästa kött

men vad ville hon mig

denna kvinna?

var det lustans

förtäckta invit?

varför valde hon sen

att försvinna?

kunde vi ha gått

ännu en bit?

vissa människor

löser mysterier

andra frågar sig

vad som har skett

livet är inte

tecknade serier

livet är inte

alltid så lätt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-08 17:01



Bookmark and Share


  Anna*
Nej, livet är sannerligen inte så lätt! Du skriver med fint flyt och innehåll som berör
2011-05-09

  Anders Nordlander VIP
nej precis
inte för någon...
2011-05-09

  anits VIP
Vackra rader, häller med
livet är inte alltid så lätt.......
2011-05-09

  mare VIP
Håller med, livet är inte alltid så lätt..
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP