Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igår kväll


Pålitlig

nymånens skära

du är alltid pålitlig

vad som än händer




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-08 18:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker mycket om din haiku, och för mig gammelmor måne som ibland blir ung!
2011-05-09

  ULJO
Månen har sin gåtfulla skönhet, liksom dina vackra ord.
2011-05-09

  anits VIP
En mycket vacker haiku
månen är magisk
2011-05-09

    ej medlem längre
Skön haiku, fint att följa nymånens skära på dess vandring.
2011-05-08

  thyra
Ja, man blir glad att se den! Mycket vacker haiku!
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP