Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enkla

Vad är det
som händer
och varför är vi närvarande i frånvaro

Vad är det som händer
och
vem räknar
pengar
med hål i fickorna

Hur är det möjligt att det omöjliga tränger sig på
och nästlar
in sig under hud
som verkade vara pansar

Eller var det bara det enkla
som fick det svåra
att lätta




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 214 gånger
Publicerad 2005-12-25 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan