Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga finna

den finns
men ingen vet vart
och alla söker

det ruvar bakom
det liksom fyller världar
och skapar ångest

spegelbilderna skrattar hånfullt
medan vinden lyfter våra sinnen

vi jagar
och finner ett förväntat resultat
av ett inget

låt oss dö samtidigt

kanske finner vi




Fri vers (Fri form) av Meredith Ferlicia
Läst 325 gånger
Publicerad 2011-05-09 12:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en betänksvärd bra skrivelse i hopp
2011-05-16

  cilax VIP
detet, viet, inget - i en sista dans. Innan sanningens spiral suger in för alltid
2011-05-09

  Kjell A. H Lundin
Öppningsscenen, de tre första raderna – starkt och grundläggande och andra avsnittet – känns som något lite närmare. Tredje – paradoxens vinjett och fjärde nära nog framme vid allt och ingenting. Slutet – i meditationen för att leva och dö…

Vilka tankegångar du inspirerar mig till, tack!

Och nu väntar jag på ditt nästa….

Den Varma kramen!
Kjell
2011-05-09

  Max Poisé VIP
Jag har funnit!
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Meredith Ferlicia
Meredith Ferlicia