Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan också rimma så bra som andra...


Dagisrim på midsommaraftonens klisché

solen går ej upp,, ååh nej
den säger inte hej
ledsen blir jag
på midsommardag
kudden full av timotej




Bunden vers (Limerick) av Meredith Ferlicia
Läst 401 gånger
Publicerad 2011-06-24 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Meredith Ferlicia
Meredith Ferlicia