Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tips: lyssna på henne på You Tube http://www.youtube.com/watch?v=uLQhutpXbCo


En stjärna tänds



Svårt mobbad som liten

av de som inte

visste bättre

tar hon nu sin revansch


en ny liten stjärna

med stor röst

gör sin stämma hörd

med både egna

och andras låttexter

och melodier


hon heter Jessica


och hon är


min dotter









Fri vers av Junitvillingen
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-09 13:16



Bookmark and Share


  Maria T
Så stolt och tacksam
du måste vara
2011-05-09

  Micael Axelsson
Väldigt härlig röst! Bra pipor det där!
2011-05-09

    ej medlem längre
Underbart!!!!!
2011-05-09

  Linda CH VIP
Jätteduktig! Du måste vara mycket stolt.
2011-05-09

    Max Poisé
Bara hoppar och studsar av detta! Hon är underbar!!!
2011-05-09

  walborg
Hurra för en mamma som såg!
2011-05-09

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Starka personligheter passar ofta inte in i den stora klumpen med folk och tenderar att bli mobbade (Tills de lyckas tända sin inneboende lyskraft och i stället blir till idoler, i stort och smått.)
2011-05-09

  ULJO
Härligt nu då när hon får sin revansch.
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen