Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att beskriva de startgropar många av oss människor står i just nu, inför andra halvan av maj, härliga juni och så midsommar som en topp av härliga förlustelser för att fira tillsammans med sång, dans, mat, dryck och äventyr.


Försommardagar






Här saknas ännu färg på en duk
blandad färg på en palett
sommaren sover ännu

blott våren hinner bjuda
människorna till naturen
att njuta fram till juni


***


En del människor
kan inte med
sommaren och går

redan i maj
ut med att
snart bryter det

stora vemodet ut.
Men för oss
andra är sommaren

en förlovad tid
med dagar och
stunder av stora

som små äventyr
att invänta och
även njuta av.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-10 08:18



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Carpe diem
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP