Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

60 meter

Resor bland
fallna löv
sorterar
sig bland
osorterad post
utan frimärken

Mörkret lyser
på ryska gator
och fallgropar
är vanligare än
halsgropar

Sengångare
är bättre än
trångsångare
i falska vatten

60 meter
utan
löpbana
hur roligt är det ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-12-25 22:47



Bookmark and Share


  Wretling
Du är lika finurlig som vanligt :)
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan