Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mitt digitala arkiv Textproduktion




Diverse aforismer från våren 2000

När du uppfattat tanken bakom orden, glöm orden så att de inte skymmer tanken!

 

Hackkycklingar är sällan rötägg.

 

Tonårens våta drömmar riskerar förvandlas till medelålderns torra verklighet.

 

Improvisation kräver noggrann planering för att te sig som sådan.

 

Tystnaden talar varav tanken är stum.

 

Galghumor – passar inte bara i klädaffären.

 

Människan är sällan djävligare än sina livsvillkor.

 

Sviskonkärlek – ofta skrynklig från början.

 

Män upptäcker ibland sådant som kvinnor aldrig kunnat föreställa sig.

 

Det är alltid fel att generalisera! Även här och nu!

 

Romantikens blå blomma spirar frodigast om den gödslats av känslorna.

 

Tanken är snabbare än hjärnan.

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-10 13:15



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Rolig läsning om tänkvärt...
2011-07-10

  La Magnólia VIP
Intressanta tankar! ..*ler*.. Antar att du redan hört talas om "Brevbäraren som föll på sin post" .. och att "Framgång är konsten att göra misstag när ingen ser det" ... Läser gärna fler liknande tankar!
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP