Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ferlins "barfotabarn" i modern, kort cykeltappning


Du barbenta cyklist i livet

Har du tappat ditt mejl och ditt lösenord?
du barbenta cyklist i livet,
så far du åter längs cykelbanan
och gråter så övergivet.

Vad var det för mejl? var det långt eller kort,
väl eller illa skrivet?
Du barbenta cyklist i livet.




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-10 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP