Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerades till denna av en viss Mats Henricson under samtal i mejlen


Ibland kan man undra





Ibland kan man
undra över...

...om enfalden
tävlar i storhet
med mångfalden..




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 19:58



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Ja, det kan man verkligen undra. Enfalden verkar att på ren kraft krossa mångfaldens små skott av nyanser. Mot dumhet och enfald kämpar till och med gudarna förgäves.
2011-05-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja jag undrar
också, när Du
vet denna
hemlighet
berätta!
Så jag punkt
för tankeriet
får sätta!
2011-05-10

    AA VIP
Sa sant....
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP