Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ebba grön, Dag Vag, Green Day


Jobba och hurra

Gå upp, cykla till jobbet, jobba jobba hela dagen,
i morgon händer samma sak.

Bryt din rygg för att få din lön,
och glöm inte att hurra!!!




Fri vers av peter schenling VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP