Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ingen äkta cyklamen hemma, men den blomstertid nu ändå kommer.


När man ligger med varandra...





...kan man göra det i lä.

Man kan också ligga i Uppsala eller Lund.
I Oxford eller Stockholm.

Studera livet från gräsrotsnivå
bara älska att leva med varandra.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 642 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-11 07:31



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Jopp hejdi hejda hejda...denna var fyndig - ler stort!!;-))
2011-05-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
gräsrötter är nog mer av det krålande slaget
2011-05-13

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Hihi.
Den var kul!
2011-05-13

  Ex¤animo
kärleken är visst anpassningsbar... har jag hört :-)
2011-05-13

  Mow Dean VIP
En smart studie i språkets nyanser:)

Tack!
2011-05-13

  Gunwale VIP
Fint skrivet. Det finns så mycket klingande malm och utanpåverk. Man borde få kunna delta `utom (/utan) tävlan´ i livet, utan att det blev ifrågasatt.
2011-05-12

  Valdemar Anders
Den va bra denna!! :)
2011-05-11

  Algotezza VIP
Tänkvärt... associationsinspirerande...

Ligga i fatet... kalifatet och varma koppen...

Cykloid psykos... cyklofreni...

Ute och cykla och göra tavlor...

Måla in sig i ett hörn...
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP