Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Kosläpp

Äntligen fria

möts vi i sommarhagen

kossorna och jag




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-05-12 16:38



Bookmark and Share


  anits VIP
ja, när kossorna kommer ut
då är det verkligen sommar
2011-05-14

  Ingela Svenson VIP
ooo gillar kosläpp, vilken glädje!
2011-05-13

  Nina Ahlzén
Härlig Haiku!
2011-05-13

    ej medlem längre
Ett gott och nog så säkert sommartecken!
2011-05-13

  Kim VIP
Ja det borde alla djur få vara med om!
2011-05-13

  ULJO
Det är sommar det
2011-05-13

  L Patrik W Johansson VIP
Man kan leda en ko ut på grönbete men man kan inte lära henne att mjölka

maskrosor och glada kossor är vårsommar för mig

Be well,
LPWJ
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP