Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholm, sen kväll, september, 2006, Nybliven tvillingfarsa:) Need I say more?


40 rep

En bit tyg
svårt att tro
en sån ro
man kan nå
svårt att fatta
man kan få
i en hängmatta




Fri vers av Peter Eijvergård
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-12 22:38



Bookmark and Share


  Reg
Hej! Härlig text, gillar enkelheten. Snyggt

Jag skulle välja att skriva

"vad att få"
I en hängmatta.
istället för,
man kan få
i en hängmatta

men det är jag det. =)
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Eijvergård