Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ambivalent, orolig och i väntans tider


En tanke

En hjärna full med motstridiga tankar
En låda full med omaka vantar
En värld full av trasiga själar
Önskar jag var en fisk med rejäla gälar




Fri vers av Peter Eijvergård
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-12 22:40



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
så lekande levande sagolik
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Eijvergård