Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ewa-Britt inspirerade till texten. Livet är inte enbart öken bara för att det ser mörkt ut från och till.


Spelar roll






I livets skola
är teatern fullsatt

en sorts årlig samling
av människor

där såväl livet som teatern
spelar stor roll




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-12 22:44



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tänkvärt!!
2011-05-13

  ULJO
Just så är det
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP