Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själv avskyr jag frågan 'hur har du det idag?' För om jag besvarar den kommer jag få en uppsjö av 'goda råd' om hur jag blir en bättre människa osv, råd jag avskyr att lyssna till när allt jag vill göra ju självklart bara är att s


Bara gör så här så mår du bättre sedan




Du är trött

på en text du lagt ut?


Gå till texter på din sida.

Klicka på ändra


där din text står.


Ändra texten från fri text till dagbok.

Nu har du fängslat texten och slipper
skämmas över den

den kommer bara att kunna läsas


av de mest inbitna av alla dina beundrande läsare.



Nu är det dags att snöra på sig
de grekiskinspirerade sandaletterna

och gå de där sju kilometerna

till stranden


sätta dig på en klippa och imitera
den lilla sjöjungfrun.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-13 09:30



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Två bra tips!
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP