Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platsbyte

vem vill inte sjunka under jorden
när du förstår att jorden är himmelen
för din älskade

vem vill inte gå och hänga sig
när du inser att repet inte räcker till
för att knyta ihop säcken

men om du lägger jorden i säcken
byter ut jordaxeln mot repet
låter säcken vara klaröppen
mot himmelen
samtidigt
som du ömt bär säcken
på dina axlar

skulle inte det kunna fungera?




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-13 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson