Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår framtid hänger på vår förmåga att känna sorg över det som gått förlorat


Vi blev alla till i en perfekt strålande kärlek
Men världens filosofier nådde oss snart
och sövde oss, tog oss bort från paradiset 
Det är dags att ta tillbaka det som gått förlorat
Det är tid att återvända hem och att vakna
Det är helt enkelt tid för kärleken att råda
i alla möjliga dimensioner och relationer
Alla kommer vi att bli inom oss av glädje




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-13 15:26



Bookmark and Share


  poetryGirl
fin!
2011-05-14

  Ninananonia VIP
:) Härligt! :)
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP