Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel har landat i mitt hjärta




När man minst anar det
kan något helt fantastiskt hända -
som alldeles nyss!

som "ingenstans ifrån"
bara kom hon in i mitt liv
och jag vet att jag redan
vågar kalla henne
för själsfrände

vi har bara precis
börjat lära känna varandra -
så mycket som finns kvar
att upptäcka!

men nånstans inom
känns det som om vi
varit vänner
en lång, lång tid

att höra henne berätta
om sig och sitt liv
får mig att nicka instämmande -
jag känner så väl igen det
för mycket av det hon nämner
handlar ju om mig!

det är fascinerande
på sitt sätt skrämmande
men otroligt spännande

tvillingsjälar finns

mitt hjärta säger mig
att hon och jag

är det!

*

TACK till dig som
skapar bubbelglädje
i mitt sinne:-)








Fri vers av Junitvillingen
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-13 15:42



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så ljuvligt hoppfull text
2011-07-24

    Silverstjärna
Livet bär på många magiska överraskningar.
Mycket fint skrivet!
2011-06-23

  Filosofen2
Denna texten får mitt hjärta att flöda och tårar nästan komma.
Du har funnit din själsfrände...

Pst. Ta all tid ni kan för att ses, ni känner varann så bara njut....
2011-05-25

  Ninananonia VIP
:) Åh så vacker! :)
2011-05-13

  Osvalds_Dotter VIP
Här sitter jag å nickar som en nicke docka ;-)
Vackert skriftat - av en ängel med osynliga vingar...
eller är det vingarna man ser bakom skriften?
Kram Jenny
2011-05-13

  Järnkatten
Något alldeles fantastiskt är just vad det är...
2011-05-13

    ej medlem längre
Positivt ! Kul !
2011-05-13

  Line W
Så fint, varmt, härligt och kärleksfullt!!
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen