Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

En person på gatan kan jag hoppa på
Klå upp, sparka ner och sedan
Långsamt
Knäcka stackarens nacke

Höra hur varje kota
Långsamt knäcks
Under världens fingrar
Mina fingrar, jag hade givit stackaren ett sista leende

Jag hade kunnit skrikt tills
Mina lungor inte längre får någon luft
Känna den rivade smärtan
Välkomna den och älska den

Jag hade kunnat riva ner berg, bränna skogar
För vad spelar det för roll?
Utrotat några djur bara för att någon djävel bryr sig
För varför bryr sig någon?

Skratta åt någons misär
Bränna pengar framför den hemlösa
Mobba någon, slå någon
Döda eller våldta

De tror att de är bättre än alla andra, speciella.
Jag hade kunnat berätta för dem hur små de är
Hur fula, värdelösa äckliga och krumma de är.
Att deras barn kommer vara lika fula
Som dem







Fri vers (Fri form) av Anekdot
Läst 939 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-13 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anekdot
Anekdot