Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdom

Lilla Erik kommer aldrig att försvinna
men han dog för länge sedan
under en filt väntandes på att livet skulle börja

Jag ser honom ofta i mitt inre- känner olusten
och den kvävande osäkerheten

Du är död sedan länge - begraven på en adress
i Göteborg.

Jag kommer inte att sakna dig när du är bortglömd




Fri vers av Anekdot
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-14 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anekdot
Anekdot