Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankolik

Tre dagar i veckan, högst tre timmar
Man klagar aldrig,
Mer än tre veckor per månad

Vaggar till sömns, tyst för en stund
En imbecill narcissist
Med en bottenlös själ

Men fyra dagar i veckan, mindre än 9 timmar
Ignorans och självförverkligande
Mindre än en vecka per månad




Bunden vers (Rim) av Anekdot
Läst 291 gånger
Publicerad 2014-01-23 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anekdot
Anekdot