Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bla - bla - bla

du är ute och cyklar
i ett konstgjort universum

skrik kra-kra-kra
och rymden säckar ihop
som en använd kondom

en annan du är ute och simmar
med en konstgjord banan

drick slurp-slurp-slurp
och vattnet rinner ut
i sanden som öken

sen kan vi skriva ett vykort till mor
och slå oss en far förfärad

hej mor!
hoppas vi inte sått din man förgäves
eller skördat honom fördärvad

det måste vara något ärftligt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-13 23:31



Bookmark and Share


  Elin Mari Helen Fredriksson
Gillar ;D
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson