Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en liten 'tänk om' dikt som jag har gjort. Den handlar om två vänner.


Tänk om...

Tänk om jag var du
Och du var jag
Då skulle jag vara sju
Och du vara svag
Och jag liten och snäll
Du skulle ljuga om nästan allt
Och du skulle jämnt få höra en massor av gnäll
Och jag skulle få beröm i flerfalt
Och ingen skulle förstå dig
Utom jag
Men allt kommer att lösa sig
Jag lovar, en vacker dag
Fast vi är så olika
Har vi ändå varann
Och du skulle heta Erica
Och jag skulle heta Ann




Bunden vers (Rim) av majsan ts
Läst 222 gånger
Publicerad 2011-05-14 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsan ts
majsan ts