Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten vårdikt jag gjorde för ett tag sen...


Nu är det äntligen vår!

Luften är frisk och sval
Snön smälter och bildar ett hav
Av vatten och slask bildas den av
För nu är det faktiskt tö
Så bort med all snö!
Fåglarna kvittrar
Och träden dom glittrar
Av vatten droppar fina
Och solen den skina
För nu är det äntligen vår!




Bunden vers (Rim) av majsan ts
Läst 170 gånger
Publicerad 2011-05-14 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsan ts
majsan ts