Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frökapsel

 


Så ofta jag tänkt att natten
ska ge styrka men den blir
sällan en vän

Morgonen blir därefter

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-08 00:05



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Igenkännande, enkel och bra. Titeln ger en extra dimension.
Gillar.
2011-06-10

  Lena Själsöga Keijser
natten
kupar händer
uppenbarar stjärnor
viskar
lyssna

vi flyr ofta natten
ändå ber den oss bli dess vän
däri är vi egentligen vakna

din frökapsel väcker bilder
och jag tror frökapseln vet det natten är
2011-06-09

  anits VIP
Så sant skrivet
2011-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Ja, så är det.
Lyckligtvis har jag personligen fina nätter.
2011-06-08

  M.A.J.R
Snyggt skriftat
denna ska sparas B.M
2011-06-08

  Måna N. Berger
Så sant!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP