Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gaga inspirerad


Förlossning pågår ständigt, scream for me !!

Spotta mig ren
eller behandla
mig som en sten
hursomhelst
i dont give a fuck
cause i was born this way

Jag reser mig från
tonvis av tyngd
jag är en blomma
i perfektionistens
asfalt
alla sprickor
finner sitt ljus

Du är
en strimma
av hopp
du är
en själ
i tillfällig
kropp




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 658 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-14 15:39



Bookmark and Share


    Klipparen
Mycket bra! cool blandning av engelska och svenska!
2020-04-27

  Connie
Bra skriftat! Det är i sprickorna som allt träder fram!
2014-07-30

    MelodyOfMemory
Håller med till bokstavligen till alla bokstäver o c h slutet!
2014-06-06

  amolunda
Tjusigt!!
2013-10-25

  Dufvenberg
Wow!

Du är minsann kompetent med "pennan"!!!
2012-05-20

  MyyM
riktigt snygga rader:

(jag är en blomma
i perfektionistens
asfalt
alla sprickor
finner sitt ljus)

(!!)
2011-05-22

  SpamPippiL VIP
Alla är vi blommor och helt perfekta sådana. Vi reser oss gång på gång ur den tunga asfalten. Kanske bara som en annan art av blomma precis som själen lånar sina kroppar.
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan